Известие

Collapse
No announcement yet.

Приказки от общ характер.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Bouncer ,беше споменал в една друга тема ,че амортисьорите от предният капак на 156 са същите ,не знам колко НМ са ,но предполагам са по яки.
    И на мен ми се въртеше че съм го чел някъде..тея от по 170НМ са много меки... на ръка ги сгъвам без ядове Ако от преден капак от 156 наистина стават ще са поне 2-но Нютони

Comment

300Нм са от 156 предните, ама това като ги извадиш от кашончетата им... Като ги свалиш от кола на 10+ години са си перфектни да заменят такива, дето оригинално са 170...

Между другото имам такива в "Продава", на който му се занимава, може да дойде и да пробва без да се чувства длъжен да ги купува ако станат (на мен не ми се занимава щом Боян е казал, че стават му вярвам).
      Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 18:29.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        300Нм са от 156 предните, ама това като ги извадиш от кашончетата им... Като ги свалиш от кола на 10+ години са си перфектни да заменят такива, дето оригинално са 170...

Между другото имам такива в "Продава", на който му се занимава, може да дойде и да пробва без да се чувства длъжен да ги купува ако станат (на мен не ми се занимава щом Боян е казал, че стават му вярвам).
        Би ли ги измерил? И свити и разгънати

Comment

Някой да има strut bar на 916ката си? Да сподели мнение?
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
            Някой да има strut bar на 916ката си? Да сподели мнение?
            Аз имах...може би една идея по стегнато управление при завой на които умишлено исках да хвърли дупето
            http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...57684619_n.jpg
            Last edited by _power_; d.m.y г., 13:26.

Comment

Зароди ми се една идея в празната кратуна .....а именно как да направя релето за мигачите да цъка по силно?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Зароди ми се една идея в празната кратуна .....а именно как да направя релето за мигачите да цъка по силно?
                Еее ,ти пък искаш да развалиш едно от най любимите ми неща в тая кола
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                  Еее ,ти пък искаш да развалиш едно от най любимите ми неща в тая кола
                  ми.... да

Comment

Ако някой иска да се обзаведе със спайдер 03' 3 литра 218к.с. 6 ск. на 74000км на много добра цена. В Провадия се продава такъв от един чичка германец.
                    Last edited by italfen; d.m.y г., 09:44.
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Колеги, аз съм от друг раздел, но попаднах на тая обява и трябва да ви кажа, че съм просто влюбен. Дано се намери някой да я купи, или да ми даде 5000 лв безвъзмездно, та да я купя аз http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...864&f1=details

Comment

Тук се продаваше една с такъв мотор, която беше няколкостотин пъти по-... от тази, и човека нямаше кой да го напсува за цена наполовина на тази... Просто няма вече истински ценители на такива коли (ако изобщо ги е имало тук)...
                        Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 08:46.

Comment

Working...
                        X